KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!

Az NTKF – Itt vagyok pályázat nyerteseinek kiválasztása során utólag észlelt technikai probléma lépett fel, amelynek következtében a story formátumú pályaművek nem kerültek zsűrizésre, ezért annak érdekében, hogy mindenki azonos eséllyel tudjon indulni, pályázatunkat meghosszabbítjuk, így június 9. csütörtök 16:00 óráig várjuk a SZELFI tartalmak közzétételét Facebook vagy Instagram POSZT, vagy TikTok videó formájában, megjelölve az #ntkfittvagyok hashtaget.
Ezt követően a nyertes pályázat meghirdetésére zsűrink újra összeül és kiválasztja a legkreatívabbnak ítélt bejegyzést, melynek meg kell felelnie a következő követelményeknek a pályázati felhívásban foglaltaknak megfelelően:

szelfi tartalom
Facebook vagy Instagram poszt vagy TikTok videó
az #ntkfittvagyok hashtag használata

Eredményt június 10-én pénteken 12:00-kor hirdetünk.
Az újabb kiválasztás során természetesen a korábban feltöltött és a fenti követelményeknek megfelelő tartalmak továbbra is versenyben vannak.
Köszönjük megértéseteket,
a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál csapata

„NTKF – Itt vagyok!”

Pályázati leírás

Szeretnél nyerni egy új GoPro HERO10 akciókamerát vagy egy DJI Mini 2 drónt?

Látogass ki a VIII. Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztiválra, és pályázz a 2 GoPro kamera és a 1 DJI drón egyikéért! Ehhez nem kell mást tenned, mint készítened egy képet vagy videót magadról, amint éppen részt veszel valamelyik programunkon. Filmvetítés, koncert, workshop – abszolút rád van bízva, csak töltsd fel az ott készült tartalmat az Instagram, a Facebook vagy a TikTok oldaladra, és tüntesd fel az alábbi hashtag-et:

#ntkfittvagyok

A Pályázat a rendezvény ideje alatt tart, tehát 2022. május 27-e 10 órától május 29-e éjfélig, Nyertes kiválasztása június 3-án, pénteken, 12 órakor.

Ragadd meg az alkalmat, posztolj, és nyerj! Találkozunk a Fesztiválon!

A RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT itt olvasható:

ELOLVASOM A SZABÁLYZATOT